Spiegels

kiezen
Sorteer op
  • Pagina 1 / 9
163 Resultaten voor "Spiegels"
Filter en sorteer
  • Pagina 1 / 9
Spiegels

Voordelig online spiegels kopen

's Morgens vroeg, 's avonds laat, voor die vergadering begint of gewoon gedurende de dag, we werpen voortdurend nog even snel een blik in de spiegel. Zo zijn er, afhankelijk van het gebruik, talloze verschillende modellen beschikbaar. Lees hier wat ze kenmerkt, wat nuttige features zijn en waar het allemaal op aankomt.

Spiegels - de must have in elk huishouden

Wand- of staande spiegels zijn onmisbaar als je je uiterlijk een beetje wilt onderhouden en maken het mogelijk om het gedurende de dag te controleren. Ze zijn praktisch en decoratief en geven elke ruimte een gezellige sfeer. Daarnaast vergrote ze een ruimte optisch door het licht te reflecteren. Donkere ruimtes lijken daardoor wezenlijk lichter. Wanneer je hal, bijvoorbeeld, heel klein en donker lijkt, kun je deze door een goed geplaatste, het liefst nog verlichte, garderobespiegel optisch vergroten en verlichten.

Verschillende soorten spiegels

In onze online shop vindt je een grote selectie spiegels, die door hun veelzijdigheid verrassen en zowel door functionaliteit als design punten scoren. De wand- of staande spiegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals metaal of echt hout. Kies daarbij uit verschillende afmetingen, zoals:

  • Croxley 90 x 60 cm
  • Wembley 140 x 75 cm

Ook de vormen variëren. Zo kan een spiegel rond, ovaal of hoekig zijn. Een grote spiegel aan de wand kan de indruk wekken dat er een extra raam is. Je kunt hem horizontaal of verticaal hangen. Voor een garderobe zijn staande spiegels heel handig. Spiegels op lichaamsgrootte laten met een hoogte van meer dan een meter je hele verschijning zien. Veel modellen kunnen je zowel hangend als staand gebruiken.

Spiegel aanschaffen - Welke zal het worden?

Blader door het veelzijdige assortiment spiegels in verschillende groottes, vormen, soorten, kleuren en designs. Om op te hangen of neer te zetten, rond of hoekig, je vindt zonder twijfel het geschikte model dat aan al je wensen of eisen voldoet. Doorslaggevend is voor welk doeleinde je hem wilt gebruiken.

De plaatsbesparende wandspiegels, die geen extra ruimte innemen, kun je overal gebruiken, behalve in de badkamer. Daarnaast zijn er staande spiegels en sierlijke spiegels, die heel bijzondere blikvangers vormen, zoals de Franse vensterspiegel. Maar ook met andere, stijlvolle spiegels van grote kwaliteit uit de online shop, waardeert u een ruimte op.

Spiegels FAQ

Waarom een spiegel aanschaffen?

Of het nu gaat om een spiegel om op te hangen of neer te zetten, voor een snelle controle of voor het stylen of samenstellen van je outfit, ze horen nou eenmaal bij de basisuitrusting en kunnen in elke ruimte worden gebruikt om de functionaliteit of de esthetiek te verbeteren.

Welke moet het worden?

In de badkamer, de hal, de keuken, de woon- of slaapkamer, dankzij de vele formaten, stijlen en kleuren wordt elke ruimte optimaal opgewaardeerd. Er zijn qua materialen geen grenzen. Hier wordt de keuze gemaakt door stijl en smaak. Bijzonder modern en edel zijn metalen spiegels. Houten spiegels geven een ruimte een natuurlijke behaaglijkheid.

Welke voordelen heeft een spiegel die rond is?

Ronde spiegels passen bij elke stijl en geven een kamer een gezellige uitstraling. Ze worden graag in badkamers gebruikt om een welzijnsoase te creëren.

Hoe beïnvloeden gespiegelde oppervlaktes het ruimtelijk effect?

Ze hebben praktische en decoratieve doeleinden en kunnen gebruikt worden om een kamer groter, helderder en vriendelijk te laten lijken. De reflecterende glazen oppervlaktes zorgen voor meer licht en kunnen het ruimtelijk effect behoorlijk beïnvloeden.
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren