14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Tuinsets


Tuinsets & tuinmeubelen: Ga zitten & geniet!

Zomer, zon, genieten van je vrije tijd! Wil je stijlvol en comfortabel genieten, dan staat hier een aantrekkelijk assortiment hoogwaardige tuinmeubelen tot je beschikking. Wanneer je vaak bezoek hebt en een perfecte gastvrouw wilt zijn of als je na je werkdag gewoon graag je voeten omhoog wilt leggen, vindt je in deze categorie heel comfortabele opties. Het voordeel van een tuinset is, dat alles van hetzelfde ontwerp is en voor een aantrekkelijke setprijs direct bij je thuis geleverd wordt. Je hoeft je nieuwe tuinmeubels alleen nog maar neer te zetten en je kunt direct het begin van het outdoor seizoen vieren.

Tuinset: Ontdek de verschillende uitvoeringen

Hier is voor ieders smaak, ieder terras, elk balkon en elk beschikbaar budget een moderne set tuinmeubelen snel gevonden. Hier vindt je complete sets inclusief tafel en voetenbank, waarbij comfortabele zitkussens voor een merkbare meerwaarde zorgen. Loungesets met paviljoen bieden een rondom geslaagde comfortabele oplossing met bescherming tegen de zon en fel licht. Een rotan loungebank is naar wens uit te trekken, zodat de bank verandert in een comfortabel ligbed.

Voor een klein balkon vindt je handige, klapbare sets. Als aanvulling op je set, vindt je hier bankjes en ligstoelen om je buitenbereik in elk opzicht voor te bereiden op een relaxte pauze. Wie van simpel en rustiek houdt, kan met een biertent een prijsbewuste keuze maken. Bij gezinnen met kinderen is een picknicktafel een geweldige aanvulling op een set: Hier vinden tijdens verjaardagsfeestjes veel kleine bezoekers een plaatsje!

Tuinset aanschaffen en genieten van de zomer

Je wilt een moderne interpretatie van je tuinset? Hier vindt je sets met een hoogwaardige rotanoptiek van exclusieve kwaliteit, die gezien mag worden. Als je graag wil dat je tuinset bestand is tegen de weersinvloeden, dien je op de overeenkomstige informatie in de productbeschrijving te letten. Het stalen frame van een dergelijke set is gegalvaniseerd en voorzien van een poedercoating, zodat roest geen kans maakt. Materiaal als polyrotan blijkt zeer robuust en UV resistent te zijn. Overtrekken zijn waterafstotend en zijn, indien nodig, te reinigen, zodat een nieuwe set ook na langere tijd er nog als nieuw uitziet.

Sommige van de hier beschikbare sets voor buiten, scoren door een flexibele functionaliteit: Zo veranderen krukjes met een paar handgrepen in opbergmogelijkheden, zodat ze naar behoefte kunnen worden gebruikt. Vooral loungebanken presenteren zich als waarachtige wisselartiesten, omdat ze heel flexibel te gebruiken zijn en zich moeiteloos om laten bouwen. Veel van de sets zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat de productafbeelding alleen een eerste indruk geeft! Bekijk alle opties voor je favoriete tuinmeubels en laat de verschillende kleuren even op je inwerken.

Koopadvies: Welke tuinmeubelset past bij mij?

In de eerste plaats moet een tuinset aan je smaak voldoen en bij je stijl passen, waarbij je in het buitenbereik ook andere, mediterrane accenten kunt plaatsen. Afgezien van het design en het weerbestendige materiaal, moet je ook nameten wat je plaatsen en hoe groot een nieuwe set tuinmeubelen mag zijn. Met een hoekset haalt u een ruimtelijk wonder binnen waarop meerdere personen plaats kunnen nemen. Let ook op een comfortabele zithoogte en aangename kussens, wat voor veel mensen belangrijk is. In dit opzicht is het goede nieuws, dat dikke zitkussens bij alle sets al inbegrepen zijn.

Antwoorden op de belangrijkste vragen met betrekking tot tuinmeubels

Welke tuinmeubels gaan het langste mee?

Tuinmeubels met een gecoat en gegalvaniseerd metalen frame zijn duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, wat ook voor een vlechtwerk van polyrotan geldt. Ook van hout kun je langdurig plezier hebben, als het geïmpregneerd is en regelmatig wordt onderhouden.

Welke tuinset zal ik nemen?

Hier vindt je een aantrekkelijke en variabel te gebruiken selectie moderne tuinmeubelen. De informatie met betrekking tot het koopadvies laten zien waar je op moet letten.

Wat is het verschil tussen polyrotan en rotan?

De beide materialen lijken veel op elkaar, maar verschillen fundamenteel als het gaat om de weerbestendigheid. Terwijl natuurlijk rotan heel gevoelig is voor vocht, is synthetisch polyrotan juist heel resistent en houdbaar. Gecombineerd met een metalen gestel kunnen dergelijke tuinmeubelen, indien nodig, ook buiten blijven 's winters.

Naar boven