14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Blenders

 

Keukenmixer: de meesterlijke keuken helpt allround talenten

Met de blender van Electronic-Star kan je soepen, smoothies, puree en gemalen ijs in een oogwenk maken. De vlijmscherpe messen snijden fruit, groenten, noten en kruiden in een handomdraai en kunnen je helpen om heerlijke drankjes of maaltijden te maken! Of je nu hakt, pureert of snijdt, het hoge aantal omwentelingen betekent dat de blender elke taak aankan en elk ingrediënt aankan. Het heeft een verbazingwekkende reeks functies: terwijl sommige tegelijkertijd ingrediënten kunnen koken tijdens het mixen. Dankzij hun geïntegreerde verwarmingselementen - bijvoorbeeld om heerlijke soepen en puree te maken - stellen onze keukenmixers je in staat om je shaker meteen mee te nemen met je vers gemaakte creaties. Er zijn geen grenzen aan culinaire creativiteit. Er zijn zoveel shakes, pestos of soepen om te proberen. Als je echt van experimenteren houdt, kun je zelfs graan of zonnebloempitten malen om je eigen bloem te maken.

Voordat je een blender kiest, moet je eerst het prestatieniveau en de functionaliteit bepalen die je van deze toekomstige keukenhulpmiddelen verwacht. Als je smoothies wilt maken, moet je je concentreren op de ijsbrekerfunctie, omdat je zowel ijsklontjes als bevroren fruit wilt kunnen breken.

Er zijn nu veel verschillende versies die aan elke behoefte voldoen, of het nu de mogelijkheid is om noten te hakken, een mousse te maken of sauzen voor vullerbuizen te bereiden, zodat je ingrediënten kunt toevoegen zonder te spatten. When shopping, pay attention to whether or not the models meet your individual requirements. Onderschat ook de reiniging niet. Als je de blender meerdere keren per week wilt gebruiken, moet je geen model nemen die veel onderhoud vereist. In de tussentijd zijn veel containers ook vaatwasmachinebestendig; het wordt niet eenvoudiger dan dit!

Veilige bediening, intuïtief en gezondheidsbewust - blenders van Electronic-Star

Onze blenders zijn bijzonder veilig te bedienen: dankzij hun geïntegreerde veiligheidsfunctie kunnen ze alleen in gesloten toestand worden gebruikt. Met hun BPA-vrije plastic behuizing zijn ze een essentieel accessoire voor het vitamine-rijke en gezonde dieet van het hele gezin. De Herakles 3G-blender biedt bijvoorbeeld alles wat de liefhebber van smoothies wenst. Eten of ijsblokjes worden gehakt en heerlijke smoothies worden in een oogwenk tevoorschijn gehaald. Een kan van 2 liter kan meerdere glazen vullen. Even belangrijk is de geïntegreerde hittebescherming, voor het geval de menger zwaarder voedsel voor een langere tijd moet verwerken.

Hun gebruiksgemak maakt de keukenmixers van Electronic-Star bijzonder aantrekkelijk. Het snelheid- en mengprogramma kan individueel worden ingesteld via aanraakschermen en staploze bedieningselementen. Een discreet LED-lampje verlicht de fitting en benadrukt het moderne ontwerp van de Electronic-Star keukenmixer. Het maakt dagelijks mixen twee keer zo leuk!

Groene smoothie maker levensstijl

Sinds enkele jaren vindt de groene smoothie trend zijn weg vanuit de Verenigde Staten over de hele wereld. Degenen die een gezond dieet waarderen, kunnen groene smoothies niet vermijden. Met de krachtige en turbo-blenders van Electronic-Star kan je de celstructuur van fruit en groene bladgroenten afbreken en de hoge concentratie aan voedingsstoffen vrijmaken. De groene smoothie blender van Electronic-Star ondersteunt actief de eenvoudige bereiding en maakt een gezond dieet gevarieerd en eenvoudig. Het voordeel? Deze smoothie is een pure vitaminebom. Licht verteerbaar, supergezond en heerlijk!

Naar boven