WC Brillen

kiezen
Sorteer op
16 Resultaten voor "WC Brillen"
Filter en sorteer
WC Brillen

Hoogwaardige toiletbril kiezen - Functie en design in balans

Toiletbrillen behorende tot de basisuitrusting van een badkamer en zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De modellen van blumfeldt kenmerken zich door de hoge kwaliteitsstandaard en een uitstekende verwerking. Wie bij de aanschaf van een toiletbril geen compromis wil sluiten, doet er geen aan de bijbehorende artikelen aan te schaffen. De doelgerichte samenwerking tussen innovatieve features en een aantrekkelijke optiek, loopt als een rode draad door het assortiment van blumfeldt.

WC-brillen met een ongecompliceerde montage en uitstekende hygiënische kwaliteiten

De wc-brillen van blumfeldt worden geleverd met robuuste rvs scharnieren. Het resultaat is een stevige fixatie en maximale stabiliteit. Bovendien is een dergelijke wc zitting gebaseerd op geavanceerde ontwikkelingen, zoals de zogenaamde quick-release functie. Zo kan de toiletzitting er zonder veel moeite, met een druk op de knop, af worden gehaald, wat voor het regelmatig reinigen een groot voordeel is. Als gevolg daarvan wordt hardnekkige vervuiling effectief voorkomen en blijft de wc-bril duurzaam in perfecte conditie. Voor maximale onberispelijkheid en hygiëne in de badkamer, is een toiletbril van het huis blumfeldt altijd de juiste keuze. Een extra pluspunt is het oppervlakte van hoogwaardig Duroplast, wat gepaard gaat met een lange levensduur. Dit resistente materiaal heeft een porievrije structuur en kan probleemloos gereinigd worden.

Toiletbril met softclose systeem - handig en comfortabel tegelijk

Een wc zitting met softclose systeem brengt een heleboel voordelen met zich mee. Het automatische softclose systeem van de blumfeldt modellen garanderen bijvoorbeeld een zacht sluiten van de deksel. Vooral in een huishouden met kinderen is deze feature van groot belang en gaat niet alleen de ontwikkeling van het nodige lawaai tegen, maar minimaliseert ook het risico op letsel. Daarbij ontziet het softclose systeem het materiaal van de deksel en biedt daardoor een waardevolle bijdrage aan de levensduur van de blumfeldt deksels.

Ontdek ons grote assortiment toiletbrillen

Afhankelijk van het eisenpakket en de individuele wensen, komen verschillende wc zittingen in aanmerking. Het blumfeldt assortiment bevat, bijvoorbeeld, het model 'Celesto' in universele vorm en de deksel 'Senzano' in moderne D-vorm. Wie de voorkeur geeft aan een smal gevormde deksel, vindt in de wc-deksel 'Aliano' een passend alternatief. Onafhankelijk van de concrete keuze, overtuigen alle uitvoeringen met een antibacterieel oppervlak en een groot zitcomfort. Aanvullend op de functionele eigenschappen, overtuigen de blumfeldt wc-brillen ook als het gaat om design. Dankzij de fabricatie van edele materialen en de helder vormen harmoniëren deze wc-deksels uitstekend met een stijlvolle badkamerinrichting.

Exclusieve wc-brillen met net dat beetje extra

Al met al staan de toiletzittingen van blumfeldt voor een vakkundige combinatie van onbeperkte functie en aantrekkelijk design. De montage is binnen enkele minuten voor elkaar en het duurzame materiaal voldoet aan de hoogste eisen. Bij vragen over de toiletbrillen van blumfeldt of over het verloop van het bestelproces staat het team van blumfeldt voor u klaar. Zowel per e-mail als telefonisch kunt u rekenen op een competent en individueel advies. Wie al een passend model voor de badkamer heeft gevonden, kan de nieuwe wc-bril rechtstreeks online bestellen met gratis bezorging.

Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren
Aanmelden
Voer hier a.u.b. uw e-mailadres in.
Minimaal 6 of meer tekens invoeren