14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Scooter of skateboard kopen - slimme trucjes en een snelle verandering van omgeving

Sommigen gebruiken ze voor stuntmanoeuvres, anderen om zich comfortabel door de stad te bewegen: Scooters en skateboards zijn uitzonderlijke sporttoestellen met een groot toepassingsbereik. Zin in sportieve trucjes en een stunt? Een scooter voor volwassenen maakt het mogelijk. Ontdek de wereld van scooters en skateboards in onze online shop. We bieden een aantrekkelijk assortiment scooters en skateboards voor volwassenen. Bovendien vindt je ook nog eens modellen voor de kleintjes. Ontdek hier wat belangrijk is voor de aanschaf.

Stuntscooters en skateboards voor offroad gebruik of in een skatepark

Je houdt van actie en wil je lichaamscoördinatie perfectioneren? Voer je trucjes uit met behulp van stuntscooters en skateboards. Met een skateboard kun je in een skateboard de ramp op en af razen, maar ook buiten straten en voetpaden op rechte stukken oefenen. Stuntscooters zijn voornamelijk buiten het skatepark actief. Omdat bij beide sporttoestellen het hele lichaam wordt gebruikt, worden diverse verschillende spiergroepen tegelijk ingezet. Met stuntscooters en skateboards gun je jezelf dus een uitstekende full body workout, die bovendien nog leuk is ook.

Skateboard of scooter kopen - verschillende modellen

Pedaalscooters, waarmee je je snel kunt verplaatsen, kenmerken zich door de rechte lijnvoering van de handvaten. Soepele kogellagers zorgen voor een comfortabele rolbeweging. De stuntvariant is voorzien van een dynamisch handvat, die het uitvoeren van stunts aanzienlijk vereenvoudigt. Hij beschikt bovendien over een griptape, dat een betere houvast biedt. Daarnaast zijn er klapbare en gefixeerde uitvoeringen beschikbaar. Skateboards zijn eveneens verkrijgbaar in een klassieke versie en als zogenaamd trickboard. De laatsten zijn voorzien van grotere wieltjes en hebben een levendiger silhouet. Bovendien zijn ze van kunststof gemaakt, terwijl de klassieke board-varianten van hoogwaardig hout zijn gemaakt.

Volwassen scooters, kinder scooters en skateboards - zo vindt je het juiste exemplaar

Als beginner wil je voorzichtig met trucjes beginnen? Het gebruik van een stuntscooter maakt een goede houvast voor je handen mogelijk. Wanneer je al wat meer gevorderd bent, kun je bij de skateboards kijken. Ze zijn ook de juiste keuze wanneer je je met weinig voetgangers snel door de stad wilt voortbewegen. Business scooters zijn erg geliefd voor het hippe vervoer richting kantoor. Je wilt een elegant exemplaar? Kies een houten board. Met weinig bergruimte is een klapbare versie de juiste keuze. Voor kinderen met een voorkeur voor actie hebben we modellen met kindvriendelijke designs.

FAQ

Welke stunts kun je met stuntscooters uitvoeren?

Tot de meest geliefde trucjes behoren de heelwhip, de bunny hop, de barspin en de half-cab. Gevorderden kunnen een 360°-spin proberen.

Waar moet je bij de grootte van een stuntscooter rekening mee houden?

Hij moet niet te hoog, maar dicht bij de grond zijn uitgevoerd. Zo kan de voet zich optimaal afzetten.

Hoe uitdagend is skateboarden?

Wanneer je je draai eenmaal gevonden hebt, is skateboarden hartstikke leuk. Ondanks de verhoogde sportieve uitdaging is dit een trendsport geworden.

Vanaf welke leeftijd kunnen kinderen met scooters rijden?

Vanaf 3 jaar kan met de eerste pogingen worden begonnen.

Naar boven