14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Pizza & Pasta

Pizza-ovens & pastamachines voordelig online kopen

Pizza's en pasta's behoren tot de meest geliefde gerechten van veel burgers, ze staan vaak op de menukaart. Wil je ze zelf maken, dan komt daarvoor zowel een pizza-oven als een pastamachine in aanmerking. Op die manier is een continue controle van de kwaliteit en de desbetreffende varianten in de keuken thuis mogelijk.

Verschillende soorten pizza-ovens en pastamachines

Heel traditioneel wordt de pizza-oven met hout gestookt om een rookachtig aroma bij de houtovenpizza te creëren. Daarom is er een pizza-oven voor de tuin en voor het terras te koop. Tot de verschillen van de diverse modellen behoren uitrusting, grootte en design. Zeer praktisch zijn extra wieltjes om de pizza-oven in de tuin heel eenvoudig te kunnen bewegen en verplaatsen. Het aanbod bevat ook elektrische pizza-ovens voor de keuken, voor het geval het eigen huis geen apart buitenbereik heeft. Ook bij de pastamachines zijn er verschillende varianten die zich aan de ruimte in de keuken en de persoonlijke voorkeuren laten aanpassen.

Pizza-ovens en pastamachines: toepassingen en features

Een pizza-oven laat zich veelzijdig gebruiken, zo krijgen niet alleen pizza's een uniek aroma. Daarmee kun je ook brood, groente, vlees en taart bereiden die door het echte vuur een heel bijzonder smakelijke touch krijgen. Dankzij de grote pizzasteen vormt zich een knapperige bodem bij alle gerechten. Aangezien met hout, houtskool, gas of pellets wordt gestookt, is bij deze modellen geen stroomaansluiting vereist.

Als alternatief is er een innovatieve pizza-oven te koop die met een elektronisch opwarmsysteem scoort en aan het stroomnet kan worden aangesloten. In het algemeen zorgt de behuizing van kwalitatief hoogwaardig en roestvrij staal voor onderhoudsvriendelijke eigenschappen om het reinigen te vergemakkelijken. Afhankelijk van een goede warmte-isolatie produceren de ovens extreem hete temperaturen die voor de correcte bereiding van pizza's noodzakelijk zijn. Ook bij de pastamachines staan verschillende uitvoeringen ter beschikking om uit te kiezen.

Heel klassiek zijn de varianten met zwengel en tafelklem. Daarbij gaat het om zeer zware en onverwoestbare modellen van roestvrij staal die met een uitgebreide veiligheid bij het gebruik en het positioneren overtuigen. Bovendien kun je de ingebouwde materialen snel en eenvoudig reinigen. Daarenboven zijn er moderne pastamachines met een sterk motorvermogen en een led-display voor de bediening. Daarmee is het bereiden van de verschillende soorten pasta nog gemakkelijker.

De juiste pizza-oven kopen

Bij de pizza-ovens heb je verschillende modellen om uit te kiezen en die je aan de gewenste toepassing en de voorhanden zijnde ruimte kunt aanpassen. Als de typische houtovenpizza met het rookachtige aroma jou het beste smaakt en er is een buitenbereik voorhanden, dan is een pizza-oven voor de tuin of het terras het best geschikt. In het aanbod staan verschillende grote formaten en methoden om vuur te maken.

Pizza-ovens & pastamachines FAQ

Zijn er alternatieven voor met hout gestookte pizza-ovens?

Als het gebruik met hout of houtskool te arbeids- en tijdsintensief is, zijn er pizza-ovens te koop die met gas of met pellets verwarmd worden.

Hoe kun je de pizza-oven het gemakkelijkst verplaatsen?

Dankzij nuttige wieltjes laten de apparaten zich zonder een grote lichamelijke inspanning bewegen en eenvoudig op de gewenste plek plaatsen.

Welke pastamachines overtuigen met een snelle verwerking?

Bij elektrische modellen valt de handmatige en tijdrovende inzet van de gebruiker weg, zodat de pasta zich veel sneller en gemakkelijker laat bereiden.
Naar boven