14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Bluetooth Radio


Onbegrensd luisterplezier met bluetooth radio

Bluetooth is een digitale radiostandaard met een kort bereik. Hiermee kan bepaalde inhoud vanaf het internet via de smartphone direct op een bluetooth apparaat worden afgespeeld. Bluetooth apparaten zijn beschikbaar als koptelefoon, radio, stereo-installatie of als draagbare boombox. In plaats van lastige geluidsdragers als cd's, cassettebandjes of langspeelplaten te gebruiken, kun je de inhoud heel eenvoudig met je telefoon oproepen en met een bluetooth apparaat afspelen.

Bluetooth radio in een ruim assortiment

Een radio met bluetooth technologie heeft in de meeste gevallen een innovatieve feature. In plaats van de oude aardgebonden ontvangst werkt een DAB of digitale radio met een signaal vanuit het internet. Daarmee heb je een wezenlijk grotere ontvangst en kun je van alle zenders genieten zonder ruis of gekraak.

Keukenradio met bluetooth

Onze keukenradio's zijn klein en compact, maar hebben desondanks een uitstekende geluidskwaliteit. Naar wens zijn sommige modellen zo gemaakt, dat ze onder een keukenkastje kunnen worden gemonteerd. Daarmee nemen ze in kleine keukens geen waardevolle plaats in en zijn bijzonder discreet aanwezig. Bovendien zijn keukenradio's beschermd tegen binnendringend vocht. Bouillon of stoom kunnen de gevoelige elektronica niets maken. De oppervlaktes zijn gemakkelijk te reinigen en verdragen ook een beetje afwasmiddel.

Stereo-installatie met bluetooth

De stereo-installatie is het hart van de mediaconsumptie in de woonkamer. Hij is aan een televisie te koppelen zodat bij elke film een uitstekende sound tot je beschikking staat. Met de bluetooth koppeling kun je zo ook van YouTube video's met beeld en geluid genieten. Ook een stereo-installatie met bluetooth techniek is voorzien van een digitale radio. Dit opent de grote wereld van de internationale digitale radiozenders, die voor ieders smaak een bijpassend programma heeft.

Boombox met bluetooth

De boombox is de moderne versie van de oude transistorradio en de ghettoblaster. De boombox is beschikbaar als klein, handig apparaatje, maar ook in statig formaat met ingebouwde wieltjes. Kleine boomboxen zijn ideale begeleiders tijdens een picknick of aan het strand. Een grote boombox maakt van elke kelder, zolder of parkeerplaats een partyzone. Een boombox heeft een ingebouwde accu, die via een USB stick opgeladen wordt. Daarmee geniet je altijd en overal van een onbegrensd muziek- en mediaplezier.

Welke bluetooth radio is de juiste voor mij?

De bluetooth radio is de muziekinstallatie van vandaag. Het eenvoudige gebruik en de onbegrensde keuze als het gaat om muziek, audioboeken en andere media geven je de maximale keuzevrijheid. Daar komt dan nog de digitale radio-ontvangst bij, die een keuze uit duizenden zenders biedt. Voor keuken, badkamer of balkon is de bluetooth radio ideaal. Hij is bijzonder compact, eenvoudig schoon te maken en beschermd tegen binnendringend vocht. De stereo-installatie met bluetooth biedt het perfecte en onbegrensde muziekplezier voor je woonkamer. De bluetooth boombox opent een wereld van digitaal luisterplezier voor onderweg.

FAQ

Welk bereik heeft bluetooth?

Het bereik van bluetooth signalen is begrensd tot een aantal meter.

Heb ik altijd internet nodig om bluetooth te gebruiken?

Als de media op de interne opslag van de smartphone is opgeslagen kan je ze ook via een bluetooth radio afspelen. Een internettoegang is dan niet noodzakelijk.

Is bluetooth straling gevaarlijk?

Bluetooth zend geen straling uit, maar radiogolven. Deze zijn absoluut ongevaarlijk. Dat is wetenschappelijk bewezen.
Naar boven