14 dagen retourrecht Gratis bezorging

De juiste koelvriescombinatie koelkast kopen.

Een koelvriescombinatie bestaat uit twee delen: een gedeelte dat als koelkast functioneert, en een gedeelte dat als vriezer functioneert. Het grote voordeel van het samenvoegen van deze twee onderdelen is dat de ruimte optimaal benut wordt in uw keuken, wat goed van pas komt, want wie heeft er nou niet het gevoel dat zijn of haar keuken net een stukje groter zou kunnen zijn om alles kwijt te kunnen. Een tweede voordeel van het aanschaffen van een koel vries combinatie is dat er minder kou verloren gaat dan als u een aparte vriezer of koelkast zou kopen. Hierbij bespaart u dus ook nog eens aan energiekosten. Bij electronic-star hebben we, zoals u van ons gewend bent, een uitgebreid assortiment modellen. Wij helpen u hieronder bij het maken van de juiste keuze

Kieshulp bij het uitzoeken van een koel vries combi.

De eerste keuze die u moet maken bij uw aanschaf van een koel vries combinatie is de grootte. Een grotere koelkast is vaak handiger omdat u er meerdere producten in kwijt kunt, en er vaak ook nog ingebouwde vakken zijn voor bepaalde voedingsmiddelen. Sommige van onze koelvriescombinaties hebben bijvoorbeeld een flessenrooster waar u drank kwijt kunt, speciale vakken in de deur voor eieren of boter, en een groenteopslag onderin. Hierdoor kunt u uw eten dus georganiseerd bewaren en vers houden. Alhoewel een grotere koelkast vaak handiger is, moet u zich wel bewust zijn dat deze meer energie kost.

De tweede keuze die u moet maken is het design. Wilt u uw koelvriescombinatie laten inbouwen? Kiest u dan voor een model met een simpel exterieur. Wilt u dat uw koelvriescombinatie uitblinkt in uw keuken? Kiest u dan een retro koelkast uit onze retro collectie modellen, of kiest u uit onze Amerikaanse koelkast modellen.

Ten slotte moet u nog een keuze maken tussen de verschillende energieklassen. Gelukkig zit u bij de meeste van onze koelvriescombinaties wat dat betreft goed, die hebben het energielabel A+ of daar boven. Voor degenen die helemaal milieuvriendelijk willen zijn hebben we zelfs A+++ modellen in de aanbieding, neem bijvoorbeeld een kijkje naar onze CoolZone koelkast.

Naar boven