14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Afvalcontainerbox

Afvalbak voordelig online kopen

Om de milieuvriendelijke scheiding van afval te perfectioneren, ben je op zoek naar een afvalbak voor de keuken? De keuze uit modellen is enorm - om daarbij het overzicht te behouden is een uitdaging. Graag ondersteunen we je bij het vinden van een passend exemplaar. In onze webshop staan talrijke uitvoeringen ter beschikking. Een kleine shopping guide hiervoor vind je in het volgende overzicht.

Afvalbak 2-vakken, 3-vakken of een single-model? -uitvoeringen overzicht

Als het om de aankoop van een afvalbak gaat, staat allereerst het soort afvalproduct centraal. Want: een vuilnisbak is met 3 vakken, 2 vakken of met één vak verkrijgbaar. Naast een liggend model pedaalemmer met aparte uitneembare bakken kun je ook voor een comfortabele afvalbak met sensor kiezen. Andere vuilnissystemen laten zich wederom schuin naar voren openen. Bij enkele uitvoeringen bepaalt een gekleurd pedaal de soort emmer. Andere zijn van een gekleurd symbool voorzien of presenteren zich in een veredelde look met effen kleur en glanzende contrastelementen. Bovendien heb je exemplaren waarbij de behuizing een handvat heeft en sommige waarbij het volume verschilt.

Veelzijdig inzetbaar - afvalbakken voor keuken, kantoor, huis en tuin

Onze afvalbakken -2 vakken, 3 vakken of in single uitvoering verkrijgbaar - zijn voorzien van een uitstekend afdichtende deksel resp. afsluitsysteem. Zo ontsnappen geen onaangename geuren en de emmer kan ook buiten de keuken staan. Eenvoudige modellen zien er in het kantoor goed uit. Etensresten op de compost weggooien is door een mogelijke rattenplaag niet aan te raden. Daarom is een afvalbak met een systeem van 3 vakken geschikt voor de groene idylle. Daarnaast beschikkende de in onze shop te bestellen modellen over een robuuste en tegen roest beschermende behuizing. Ze zijn krasbestendig en staan ook goed in een uitdagende omgeving.

Koopadvies afvalbak - zo verwijder je afval op maat en professioneel

Liggend of staand, dat hangt in de eerste plaats van de ter beschikking staande oppervlakte af. Een afvalbak met sensor werkt in een zakelijk kantoor representatief. Houd je van een rustige omgeving, dan kun je kiezen voor een emmer waarvan het deksel geruisloos sluit. Zo worden partner of baby in de slaapkamer ernaast niet wakker door het scheiden van afval.

Vooral verpakkingen van kunststof komen vaak in grote hoeveelheden voor. Voor een gezin is daarom een emmer met een volume van 72 liter geschikt. Een gemiddelde grootte kies je met 45 tot 54 liter. Modellen met slipvrije voetpedalen voorkomen dat vlak voor het weggooien iets ernaast valt. Daarnaast kun je een dergelijk exemplaar ook met volle handen bedienen. Bestel jouw wensexemplaar nu in onze webshop!

Afvakbak FAQ

Welke afvalbak is gemakkelijk in gebruik?

Vaak heb je bij het verwijderen van afval beide handen vol. Naast een pedaalemmer zijn modellen met push functie verkrijgbaar. Ze laten zich bijvoorbeeld met een knie openen en sluiten.

Wat is zinvoller: afvalbak met 2 vakken of 3 vakken sortering?

Voor kunststoffen en biologisch afval zijn in de regel de duo afvalbakken voldoende. Wil je ook nog extra vuilnis wegdoen, dan ben je met een trio afvalbak goed uitgerust.

Welk materiaal is het beste voor een afvalbak in de keuken?

In de keuken heerst vaak een vochtig klimaat. Materialen met corrosiebescherming zoals roestvrij staal zijn hier voor een afvalbak uitstekend geschikt.
Naar boven