14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Koelbox voordelig online kopen - met deze mobiele oplossing blijf je lekker cool

Grote dorst wordt nog altijd het beste gelest door een koel drankje. Net als dat de houdbaarheid van levensmiddelen door het gebruik van een koelbox aanzienlijk verlengd wordt. Je vindt ze in onze online shop met verschillende features en in krachtige uitvoeringen. Kom vandaag nog in de stemming voor het warme seizoen en voor talrijke nieuwe avonturen met een mobiele mini-koelkast.

De veelzijdige toepassingen van een koelbox

Koelboxen zijn perfect om levensmiddelen en dranken thuis in de tuin koel te houden. Bovendien kun je ze net zo gemakkelijk meenemen voor een picknick in het bos of park. Een koelbox is op campings eveneens graag gezien. Plan je een uitje met het gezin, zorgt de koelbox in de auto voor lekkere hapjes en verfrissende drankjes, waar je maar wilt. En tenslotte zijn er ook modellen van gerenommeerde merken, zoals een Dometic koelbox, die heel geschikt zijn voor excursies met een boot of jacht.

Mobiele mini-koelkast in specifieke uitvoeringen

De selectie koelboxen in onze shop is groot. Bij het kiezen van een geschikt exemplaar kun je je allereerst op de grootte oriënteren. Het volume varieert tussen 21 en 36 liter. Daarnaast kenmerken koelboxen zich door de verschillende energie-efficiëntie. Bij een koelbox met accu is het van belang dat deze een grote capaciteit heeft en zijn functie dus gedurende langere tijd kan uitvoeren. Wist je dat veel van onze koelboxen bovendien over een warmhoudfunctie beschikken? Ideaal om in het park van je middagmaal te genieten, in plaats van op kantoor. Voor de passende entertainment zorgen mobiele mini-koelkasten, die voorzien zijn van een geluidsmodule. Een elegante Dometic koelbox in klassiek zwart of een stijlvol model in ijsblauw: Onze koelboxen inspireren met hun trendy design.

Koopadvies - Koelbox kopen bij Electronic Star

Een mobiele mini-koelkast met geluidsmodule is een ideale oplossing als je aan zee van je picknick wilt genieten. Via smartphone, laptop of tablet kun je je favoriete muziek via bluetooth streamen. Anders dan in een klein stadspark hebben muzikale klanken een veel groter bereik in een uitgestrekt landschap en hinderen daar stadsbewoners op zoek naar rust niet. Bij een koelbox voor de auto heb je geen wieltjes nodig. Ben je te voet onderweg, dan is een koelbox met wieltjes een ware uitkomst. Op zoek naar een koelbox voor de camping? Neem een smal model. Die is in een caravan of camper plaatsbesparend op te bergen. Snuffel nu op je gemak in ons uitgebreide assortiment koelboxen en mobiele mini-koelkasten en bestel een koelbox met accu, die duurzaam werkt!

FAQ

Wat is de perfecte koelbox voor in de auto?

Koelboxen voor de auto onderscheiden zich door het compacte formaat en een gereduceerd design. Om niet teveel plaats in te nemen is een 21 liter model zonder wieltjes een prima keuze.

Welk energielabel is goed voor een koelbox?

Modellen met energielabel D bieden al hoge energie- en kostenbesparingen. Dometic koelboxen hebben bewezen bijzonder zuinig te zijn.
Naar boven