14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Glazen & Drinkbekers

Glazen & Drinkbekers voordelig online kopen

Café crema, espresso, cappuccino en Latte Macchiato zijn jouw passie? De koffiedranken smaken niet alleen superlekker, maar zijn ook in de juiste glazen mooi om te zien. Passend bij een koffiezetapparaat of espressomachine, die eveneens bij Electronic Star verkrijgbaar zijn, kun je in onze webshop thermoglazen en andere harmonische serviesdelen tegen een voordelige prijs kopen.

Drinkbekers, glazen en dergelijke in ruime keus verkrijgbaar

Met een transparante drinkbeker uit onze shop beconcurreer je het klassieke porseleinen kopje. Om ervoor te zorgen dat de melkschuimkop van een Latte optimaal tot zijn recht komt, zijn onze Latte Macchiato glazen een goede keuze. Geef je de voorkeur aan de handmatige bereiding van een verse en aromatisch geurende koffie, dan vind je bij ons een French Press. Bij iedere goede koffie mag een glas water niet ontbreken. Deze zet je in scène met een stijlvolle karaf van de Electronic Star webshop.

Glazen, drinkbekers & bekers van solide borosilicaat glas

Aan het materiaal van glazen, drinkbekers en bekers worden hoge eisen gesteld. Deze worden bij borosilicaat glas volledig vervuld. Gun je jezelf een hete cappuccino of Latte Macchiato, dan zijn de glazen zo dik, dat je je vinger niet aan het hete drankje verbrandt. Dit vloeit voort uit de dubbelwandige afwerking. Voor de rest is dit speciale glas geschikt voor contact met levensmiddelen. De unieke smaakbeleving van een kostelijke koffiedrank wordt daarmee niet minder.

Thermoglazen houden warme dranken een langere tijd warm en zijn ook voor het koelen van koude dranken geschikt. Bij een karaf is het belangrijk dat je hem goed kunt vasthouden. Een in het middel aangebrachte siliconen ring maakt dat mogelijk. Om ervoor te zorgen dat je bij jouw koop in onze shop flink kunt besparen, krijg je drinkbekers en dergelijke in praktische sets. Naar gelang uitrusting zijn de passende lepels om te roeren er ook al bij.

Koopadvies bij glazen, drinkbekers, karaffen & French Press

Waardeer je handgemaakte koffie en wil je van een volmondig aroma genieten, dan maak je met een French Press een goede keuze. Deze zorgt ervoor dat de natuurlijke koffie-oliën en -vetten in de hete drank blijven. Ook bij de serveren aan je gasten biedt deze een echte belevenis. Karaffen binnen handbereik herinneren je aan de regelmatige toevoer van vloeistof. Je kunt ze van stukjes vruchten naar keuze voorzien en op die manier van gearomatiseerd water genieten. Vooral bij chique diners is een karaf met water op de tafel onontbeerlijk. Met glazen en drinkbekers van borosilicaat glas ben je ook mobiel voortreffelijk uitgerust. Gebruik ze bijvoorbeeld in je tuin, bij een picknick of in de camper.

Glazen & Drinkbekers FAQ

Wat kenmerken goede Latte Macchiato glazen?

Centraal staat hierbij een goede mix van optiek en functionaliteit. Idealiter zijn ze geschikt voor contact met levensmiddelen, dubbelwandig vervaardigd en transparant. Zo is het kleurverloop van koffie en melk zichtbaar.

Uit hoeveel delen bestaan klassieke drinkbekersets?

Om het hele gezin van kostelijke koffiespecialiteiten te kunnen voorzien is een set van 4 ideaal. Bij single- en partnersets gaat het normaal gesproken om een duo. Hoe meer drinkbekers, des te langer kun je het afwassen uitstellen.

Hoe hoog is het ideale volume van karaffen?

Kleinere uitvoeringen zijn met een volume van een 1 liter fles verkrijgbaar. In kruiken past een volume tussen 1,5 en bijna 2 liter.
Naar boven