14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Serveerwagen voordelig online kopen

Serveerwagens zijn onmisbare hulpen die in geen huishouden mogen ontbreken. Ze zijn klein, compact en bieden veel opbergruimte. Vooral serveerwagens op wielen zijn ongelooflijk praktisch. Ze laten zich flexibel positioneren en zijn altijd op de plek waar ze worden gebruikt.

Welke verschillende soorten serveerwagens zijn er?

Enkele modellen worden van hout vervaardigd, andere van metaal of ook van kunststof. Vooral serveerwagens van hout zijn bijzonder populair. Hout straalt een aangename warmte uit en imponeert met een stijlvol gevoel voor schoonheid. Daarnaast zijn serveerwagens van hout zeer robuust en integreren zich zeer goed in de meest uiteenlopende keukendesigns. Wanneer je een gezellige en uitnodigende keuken wenst, zijn serveerwagens van hout de perfecte keuze.

Modellen van roestvrij staal beschikken over een moderne en elegante look die zich harmonisch met veel keukeninrichtingen laat combineren. Het edele metaal zorgt voor een professionele ambiance en bezorgt je keuken een opgeruimde indruk. Modellen van roestvrij staal zijn vrijwel onverwoestbaar en begeleiden je meerdere jaren.

Veel wagens bieden een heleboel praktische details. Te beginnen met de gangbare mobiele serveerwagens op wieltjes die zich kenmerken door hun flexibiliteit, dan modellen met laden, rekken of kastdeuren tot serveerwagens met werkbladen of wijnrekken. Vooral serveerwagens met werkbladen bieden veel voordelen. Werkruimte is in de keuken meestal schaars. Des te beter dat je met behulp van deze praktische helpers extra ruimte ter beschikking hebt.

Wat bieden de verschillende modellen?

In het algemeen hebben de ter beschikking staande varianten soortgelijke features. Ze zorgen voor meer plek om iets neer te leggen en extra opbergruimte. Serveerwagens beschikken meestal over wielen, zodat je maaltijden en drankjes perfect kunt transporteren en serveren, terwijl keukenwagens eerder voor stationair gebruik in de keuken zijn ontworpen.

Koopadvies voor serveerwagens

De veelzijdige modellen van Klarstein laten nauwelijks iets te wensen over, ze overtuigen met uitstekende kwaliteit en een optimale prijs-prestatieverhouding. Bij de grote keuze is ook voor jou gegarandeerd de perfecte helper erbij! En het beste aan Klarstein? Dankzij de eersteklas afwerking zul je jarenlang plezier aan je aankoop beleven. Een bijzonder highlight is de Great Gatsby van OneConcept. Het ligt voor de hand dat zijn naam door de beroemde roman van F. Scott Fitzgerald "The Great Gatsby" werd geïnspireerd.

Een alleskunner die zich door zijn hoge esthetische eis van de brede massa onderscheidt. Hier ontmoet klassiek design functionaliteit. In tegenstelling tot een serveerwagen van hout is de Great Gatsby zeer goed geschikt voor professioneel gebruik in grootkeukens, kantines en soortgelijke locaties. Haal de stijlvolle en professionale helper in je keuken!

Serveerwagens FAQ

Hoe worden de praktische wagens schoongemaakt?

In de regel is een vochtig doekje voldoende waarmee de wagen dan kort wordt afgeveegd. Bij modellen van roestvrij staal kan van tijd tot tijd een speciale reiniging ware wonderen teweegbrengen.

Hoeveel kost een serveerwagen?

Afhankelijk van design, materiaal en de ter beschikking staande features kunnen de prijzen sterk variëren. Een solide en esthetisch aantrekkelijk model van Klarstein is al voor circa 100 tot 150 euro verkrijgbaar.

Waar kan ik een serveerwagen kopen?

Je kunt je nieuwe serveerwagen heel eenvoudig online bij elektronik-star kopen.
Naar boven