14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Keukengerei

Keukengerei voordelig online kopen

Keukengerei hoort tot de huishoudelijke voorwerpen waar je bij onverwachte situaties nooit genoeg van kan hebben. Tegelijkertijd is het belangrijk dat het in de alledaagse keuken past en nuttig is. Niet op de laatste plaats vereist keukengerei een hoge kwaliteit om lange tijd ingezet te kunnen worden. In onze collectie houden we keukengerei voor jouw kook-, bak- en grillsessies in vele verschillende uitvoeringen paraat. Ontdek de uitgelezen highlights nu in onze webshop!

Omvangrijk portfolio keukengerei voor elke behoefte

Snijden en kleinmaken van levensmiddelen is een van de meest uitgevoerde activiteiten in iedere keuken. Een robuuste snijplank en scherpe messen mogen daarbij niet ontbreken. Een snijplank van hout, allround-, chefkok- en schilmessen met roestvrije klingen van damaststaal zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast kun je sets met pollepels en bakspanen kopen.

Bijzondere aandacht mag naar onze voorraadpotten uitgaan. Een voorraadpot met deksel is geschikt voor het bewaren van levensmiddelen en behoudt de daarin opgenomen aroma's. Bovendien bieden we je een glazen kan voor het maken van thee, ovenvormen voor smaakvolle eenpansgerechten, kinderlepels in bonte kleuren, reisbestek en opbergbakjes van glas aan

Kwaliteit is troef: snijplank van hout

Bij de keuze uit de bij ons aanwezige benodigdheden hechten we veel waarde aan eersteklas producten alsook duurzame materialen die lang meegaan. Wens je een snijplank, dan krijg je die bij ons van het ecologische en snel bijgroeiende bamboe. Bij een voorraadpot is de deksel eveneens van bamboe vervaardigd. Het glas is geschikt voor contact met levensmiddelen. Voor een luchtdichte sluiting zorgt een licht te reinigen ring van silicone. Aan de bij ons verkrijgbare stalen keukenmessen kun je jarenlang vreugde beleven.

Koopadvies keukengerei: zo vind je nuttige benodigdheden

Breng je dagelijks veel tijd in de keuken door om te koken, braden en bakken, dan doen hoogwaardige messen je zeker goed. Je vindt ze apart in onze shop en kunt ze tot een individuele set passend samenstellen. Verder adviseren we je passend daarbij een bamboe snijplank met sapgoot. Deze vangt het overtollige vleessap perfect op.

Prefereer je thee in een buitengewone variatie, dan adviseren we je een exclusieve glazen kan die je met apart te bestellen theerozen kunt uitrusten. In het bijzonder bij een tuinfeestje of als je gasten binnen jouw vier muren ontvangt, presenteer je daarmee een echt highlight. Onze voorraadpotten met deksel komen op een keukenplank bijzonder goed tot hun recht. Kies jouw benodigdheden nu!

Keukengerei FAQ

Welke eigenschappen moeten voorraadpotten meebrengen?

In de eerste plaats moeten ze vervaardigd zijn uit glas dat geschikt is voor contact met levensmiddelen zoals borosilicaat glas. Zo blijven de levensmiddelaroma's optimaal behouden. Het is ideaal als je ze kunt stapelen. Zo bespaar je ruimte in je keuken. Voor kleine, losse levensmiddelen zoals pasta of rijst is een omvangrijk volume fundamenteel.

Wat kenmerkt hoogwaardige snijplanken?

Snijplanken die lang bruikbaar zijn, moeten uit hard materiaal zoals bamboe zijn vervaardigd. Dit krast niet zo snel en is duurzaam. Niet op de laatste plaats groeit bamboe snel bij en imponeert met zijn natuurlijke look.

Welke benodigdheden zijn geschikt voor de camping?

Voorraadpotten van glas, een set reisbestek en een set pollepels mogen in een camper niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor scherpe messen.
Naar boven