14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Multikocher günstig online kaufen

Multicookers zijn praktische alleskunners waar veel maaltijden mee bereid kunnen worden. Voor dat doel beschikken de keukenmachines over een aparte kookfunctie die van talrijke voordelen is voorzien. Zo kun je bij het koken veel tijd besparen, net zoveel als plaats in de keuken, omdat slechts één apparaat nodig is. Door de eenvoudige bediening kunnen ook onervaren koks hiermee overweg en kunnen heerlijke gerechten creëren.

Verschillende modellen multicooker

In een multi cooker komen verschillende keukenmachines bij elkaar waardoor het apparaat niet veel plaats in je keuken inneemt. Mocht je een multicooker willen kopen, dan staan er diverse modellen tot je beschikking. Ze verschillen wat betreft design, de grootte, het vermogen en de programma's.

Beste multicookers: aanwendingen en features

Tot de top features van de Klarstein GrandPrix keukenmachine hoort een motor met 500 watt in combinatie met 1000 watt verwarmingscapaciteit. Zo is krachtig mixen en snel verhitten uitvoerbaar. Dankzij de mengkom van roestvrij staal met een groot volume van 2,5 liter past er veel in. Voor de rest zorgt de geïntegreerde weegschaal voor eenvoudig wegen van de benodigde ingrediënten. Vanwege het grote formaat display met toetsen en een voortreffelijke draaiknop is een bijzonder gemakkelijke bediening intuïtief mogelijk. Zo kun je de snelheid en de temperatuur en de noodzakelijke tijd optimaal controleren.

Bovendien werkt het moderne design optisch aantrekkelijk. Gebaseerd op de verchroomde delen en de compacte afmetingen van de keukenmachine ontstaat een interessante verschijningsvorm die aan een cockpit doet denken. Voor het gebruik van de multicooker is alleen een stopcontact noodzakelijk en al meteen lopen de automatische programma's. In aansluiting daarop laten de voedingsmiddelen zich met de multi cooker niet alleen bakken, koken en braden, maar ook opwarmen, stoven en smoren. Op die manier is een gezonde en tegelijkertijd behoedzame bereiding van maaltijden mogelijk.

Waar moet je bij de koop van multicookers op letten?

Een multi cooker is zowel ruimte- als tijdbesparend, bovendien verbruikt hij in vergelijking met het traditionele fornuis veel minder energie. Hiermee kun je talrijke recepten eenvoudig en snel bereiden, op een gezondheidsbevorderende en behoedende manier. Door de compacte afmetingen is het apparaat speciaal geschikt voor kleine keukens alsook voor het kamperen, omdat het transport zonder problemen mogelijk is. De keukenmachine is bijzonder geschikt voor gebruikers die het koken veel eenvoudiger willen organiseren. Als je een multicooker koopt, dan dien je zijn eigenschappen aan jouw persoonlijke eisen aan te passen.

Multicooker FAQ

Welke delen worden in het onderdelenpakket meegeleverd?

Als beste multicooker is de Klarstein GrandPrix keukenmachine met een opzetstuk voor stoomkoken en een roergarde voor het maken van deeg uitgerust. Daarnaast is er nog een messenopzetstuk, een binnenkom en spatel waarmee etensresten zich laten verwijderen en het kookintzetstuk zich eruit laat halen.

Hoe veilig is het gebruik van de multicooker?

Door de automatische uitschakeling stopt de multicooker zodra je de deksel opent of de mengkom wegneemt. Bovendien garanderen de pootjes met zuignappen een veilige en stevige positie.

Hoe ziet de reiniging van de keukenmachine eruit?

Aangezien het apparaat in aparte onderdelen uit elkaar gehaald kan worden, is de reiniging gemakkelijk uitvoerbaar.

Zijn er problemen met zeer harde ingrediënten?

Als de voedingsmiddelen heel hard zijn, dan wordt de krachtige pulse functie met maximale snelheid ingezet.
Naar boven