14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Culinaire diversiteit met de pizza-oven voor thuis.

Met een eigen pizza-oven bereid je altijd jouw smakelijke Italiaanse specialiteiten. Je belegt jouw pizza's helemaal naar smaak en komt naar believen in het genot van een krokante bodem met flink wat beleg. Pizza-ovens zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar om aan individuele ruimteverhoudingen en voorliefdes tegemoet te komen. Ze hebben de voor een pizza optimale warmteontwikkeling en warmteverdeling gemeen - zodat deze minimaal zo goed lukt als bij jouw favoriete pizzeria. Naargelang model kun je in jouw pizza-oven bovendien andere culinaire kostelijkheden bereiden.

Verschillende constructies en verwarmmethoden

Naargelang grootte en manier van verwarmen kun je een pizza-oven in de tuin, op het terras, in huis of op het balkon gebruiken: wordt de pizza-oven elektronisch bediend, dan is enkel een stroomaansluiting in de buurt nodig. Net zo flexibel inzetbaar is een pizza-oven die op gas loopt. Zijn de ruimteverhoudingen begrensd, dan kom je met een mini pizza-oven aan je trekken: je zet de pizza-oven op de tafel of op een vrije plek in de keuken.

Een pizza-oven voor de tuin kan bij een vaste positie met hout, kolen of pellets in werking worden gezet en levert een unieke outdoor beleving op. De constructies zijn extra voor het veilige gebruik met brandbare materialen ontworpen. Voor een pizza-oven op gas heb je enkel een gasfles nodig om´hem te verzorgen. De minste moeite heb je met een pizza-oven die elektrisch via het stroomnet loopt. Deze kun je daarvoor in de plaats niet zoals met hout, pellets of gas bedreven pizza-ovens voor de tuin bij vochtig weer gebruiken. Daarvoor in de plaats verschuif je het evenement echter altijd flexibel gewoon naar binnen.

Bereidingsmogelijkheden met de pizza-oven voor thuis.

Wat jouw pizza-oven allemaal kan en voor welke doeleinden hij geschikt is, hangt van de uitrusting af. Een mini pizza-oven is ideaal om snel en ongecompliceerd voor het hele gezin of vrienden lekkere kleine pizza's te maken. Andere varianten zijn zoals bij de Italiaan met pizzasteen uitgerust en beschikken bovendien over een grillrooster of inzetstukken die de beste voorwaarden voor vlees, vis en groente bieden. Zelfs brood en gebak lukt met de juiste uitrusting. Bijzondere verscheidenheid biedt je een op hout werkende outdoor oven die bovendien voor stoven en roken geschikt is.

Een pizza-oven kopen - de juiste keuze

De belangrijkste beslissingscriteria zijn op de individuele omstandigheden en jouw wensen afgestemd, de grootte en het gewicht van de pizza-oven en de manier van verwarmen. Kies een model met stroom- of gasaansluiting respectievelijk een model dat met hout of pellets werkt. Een grotere outdoor oven met rookafvoer is ideaal voor gebruik in de tuin, compacte modellen op stroom of gas kun je op een stabiele tafel plaatsen. Uiteindelijk is het nog van belang de uitrusting met het oog op de inzetmogelijkheden op jouw behoefte af te stemmen.

Pizza-oven FAQ

Wat kan ik allemaal met een pizza-oven bereiden

Naar gelang uitrusting zijn pizza-ovens speciaal voor de bereiding van pizza's geconstrueerd of ze zijn als veelzijdige outdoorkeuken te gebruiken.

Hoe is de verwarming/energieverzorging?

Je hebt de keuze uit pizza-ovens die met stroom, gas, hout of pellets worden verwarmd.

Kan ik ook in huis pizza maken?

Een compact model met stroom- of gasaansluiting kan ook in de binnenruimte worden gebruikt.
Naar boven