14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Karaoke Set


Complete karaokesets kopen - 100% feestplezier

Of je nu wat wilt doen op je volgende verjaardag, op het volgende familiefeest ’s middags wat wilt organiseren of het zelfs als grap wilt gebruiken op je eigen kleine feestje, met onze hoogwaardige complete karaokesets maak je familie, vrienden en bekenden blij met het vrolijke zangspel uit Japan. Ja, karaoke is niet alleen in het land van oorsprong Japan een uiterst populair tijdverdrijf.

De geschiedenis van karaoke

Sinds de uitvinding in de jaren zeventig heeft het karaoke zingen zich steeds verder verspreid over de wereld en is het ook in Duitsland steeds populairder geworden. Voor klanten die nog steeds niet weten wat een complete karaokeset is, volgt hier een korte uitleg: het begrip karaoke bestaat uit het Japanse woord Kara voor "leeg" en het korte woordje Oke voor "orkest". Van karaoke- cd’s wordt de muziek van bekende nummers gespeeld zonder de bijbehorende zang, de instrumentale versie dus. De vocale informatie, bestaande uit de tekst en de toon, wordt op een ingeschakelde monitor weergegeven. Nu is het de beurt aan de amateur- of hobbyzanger(es) om zijn of haar eigen interpretatie van de te zingen klassieker te geven. Natuurlijk is er ook een microfoon aangesloten op de karaoke-installatie. Ter oriëntatie wordt de tekst die moet worden gezongen meestal met een kleur gemarkeerd of met een animatie, meestal een springend balletje.

Complete karaokesets voor permanent lage prijzen

Deze beschikken over het algemeen over twee zangmicrofoons, een versterker en natuurlijk ook over twee sterke luidsprekers. De microfoons zijn, afhankelijk van de karaokeset, van verschillende, maar altijd hoogwaardige kwaliteit en vormgeving. Zo bieden sommige sets, om maar wat bijzonderheden te noemen, dynamische microfoons of een microfoon met een stijlvolle metalen look, die ook overtuigen met hun praktische ontwerp. Natuurlijk kun je bij de versterkers en luidsprekerboxen die bij de complete karaokesets worden geleverd, kiezen uit modellen met 200 W of krachtiger karaokeversterkers tot wel 600 W of luidsprekers tot 1.000 Watt.

We hebben alles in het assortiment, van de klassieke karaoke machine tot de kinder karaoke set!

Naar boven