14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Sensor afvalbak voordelig online kopen

Ze brengen een stukje autonomie in de moderne keuken, glijden elegant open en weer dicht - helemaal zonder zelf iets te doen: sensor afvalbakken voeren de regie bij exclusieve vuilnissystemen. Daarom worden ze niet alleen in woonruimtes, maar ook in kantoren gebruikt. Om ervoor te zorgen dat je onder de afvalbakken een passend model vindt, stellen we hier belangrijke informatie ter beschikking. Deze geeft je een leidraad die bij de aanschaf van een sensor afvalbak in onze webshop nuttig is.

Op deze punten verschillen sensor afvalbakken

Bij een afvalbak met sensor wordt verschil gemaakt tussen 2 vakken en één vak. Modellen met meerdere vakken zijn voor de opslag van verschillende soorten afval ontworpen. Daarnaast beschikken de automatisch openende emmers over een verschillend volume. Tussen 30 en 72 liter heb je de keuze. Bovendien kun je bij de verschillende formaten en designs een kijkje nemen. Naast rechthoekige uitvoeringen zijn nu ook cilindrische afvalbakken met sensor en 50 l volume verkrijgbaar. Wens je een hoogglans of een mat model? Eentje in het zilver, zwart of met een touch roségoud? Wij bieden je smaakvol vormgegeven uitvoeringen in zeer exclusieve designs.

Deze voordelen heeft een afvalbak met sensor.

Afvalbakken met geïntegreerde sensor werken zeer elegant. Heb je veel afval in je handen, dan gaat de bak voor afvalverwijdering automatisch open zodra je de afvalbak nadert. Met de hand vullen blijft gewoon mogelijk. Onze afvalbakken met sensor zijn van een krasbestendige, corrosiebestendige en onderhoudsvriendelijke behuizing voorzien. Aparte uitneembare bakken aan de binnenkant maken een ongecompliceerde afvalverwijdering mogelijk en laten zich probleemloos schoonmaken. Zo blijft de houder hygiënisch schoon. Door de excellente afdichting ontsnappen noch fermentatiegassen, noch andere slechte geuren.

Afvalbakken met sensor - ons kleine maar fijne koopadvies

Ontbreekt in kantoor nog een blikvanger. dan adviseren we je een cilindrische afvalbak met sensor en 50 l volume te kopen. Wil je de huishouding van een groot gezin met meer dan 5 personen met een elegant vuilnissysteem uitrusten, dan kun je kiezen voor een afvalbak met sensor en een volume van 72 l. Voor een huishouding met kinderen waar het er vaak nogal hectisch aan toe gaat, is een model van kunststof optimaal geschikt.

Deze is robuust vervaardigd en geldt als bijzonder duurzaam. Het oppervlak waar de afvalbak in de toekomst op komt te staan, valt klein uit, maar je wilt toch geen afstand doen van zo'n edel keukenaccessoire? Met een hoog, slank model gebruik je gewoon de ter beschikking staande ruimte in de hoogte. Koop een afvalbak met sensor en 2 vakken of een één-vak model nu in onze webshop!

Afvalbak met sensor FAQ

Hoe functioneert een sensor afvalbak?

De sensor herkent de menselijke beweging en gaat open zonder druk op een knop of een voetpedaal. Sluiten kan je de emmer per hand of touch.

Wat is een goede grootte voor een afvalbak met sensor?

50 l is een goed gemiddelde dat voor een paar-huishouding rijkelijk ruimte ter beschikking stelt. Voor een groter gezin kan dit volume al niet meer voldoende zijn.

Is een afvalbak met sensor daadwerkelijk afgesloten?

De dichtingen van onze modellen zijn extreem hoogwaardig vervaardigd en gaan lang mee. Zo blijven geuren gegarandeerd aan de binnenkant van de bak.
Naar boven