14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Karaoke Speler

Karaoke set kopen

Ambitie om mee te doen aan een zangcompetitie? Met onze karaoke sets kun je alvast even oefenen. Ook voor feestjes zal de stemming er gauw in zitten, want wie houdt er niet van om na een borreltje hardop mee te zingen met de klassiekers. Met onze hoge kwaliteit karaoke sets zult u menig vriend, familie of bekende enthousiast kunnen maken. Grijp simpelweg de microfoon, zoek je favoriete zangnummer en zing uit volle borst mee. We hebben hieronder onze belangrijkste soorten karaokesets voor je samengevat.

Karaoke set kinderen

Met hun kindvriendelijke design zijn onze kinder karaoke sets de juiste keuze voor uw zoon of dochter. Deze categorie karaoke spelers wordt gekenmerkt door het kleurvolle uiterlijk, de grote knoppen, en de robuuste behuizing die wel tegen een klein stootje kan. Het perfecte verjaardagscadeautje voor uw kind, en ook nog eens een groot succes op kinderfeestjes. Onze kinder karaoke sets komen met tot wel 4 microfoons, zodat ieder gezellig samen kan zingen.

Karaoke speler met projector

De karaoke speler met projector kan de songteksten op de muur projecteren. Hierdoor kan hij in de slaapkamer neergezet worden, en kan iedereen die meedoet de tekst goed lezen van een afstandje.

Karaoke bluetooth luidspreker

Met de karaoke luidspreker set kan men eenvoudig muziek afspelen vanaf de telefoon, de laptop of de computer met behulp van bluetooth. Makkelijk aan te sluiten en dus ideaal om mee te nemen naar feestjes. Ook hoort er bij deze karaoke set een mooie toren speaker waardoor de geluidskwaliteit goed blijft. Door de eenvoudige samenstelling van toren speaker met twee microfoons neemt de karaoke set niet veel ruimte in beslag, en kunt u deze makkelijk plaatsen in de woonkamer

Naar boven