14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Stereo-installatie met CD-MP3 & USB

Stereo set met MP3, USB en CD kopen

Voor degenen die geen afstand kunnen doen van muziek luisteren op de ouderwetse manier is dit de perfect categorie. Met onze collectie stereo sets kunt u namelijk gewoon nog muziek afspelen met CD, MP3 of USB, en bij onze retro modellen past er zelfs een cassette in of vinyl / LP-platen. Haal de oude CD’s dus maar weer uit de kast en geniet van het nostalgische gevoel.

Retro stereo-installatie met radio

Ons meest verkochte product uit de categorie hifi sets is de retro stereo installatie met retro radio. Zoals de naam al zegt kunt u behalve muziek afspelen via de radio met dit product ook een LP-plaat of cassette afspelen. De retro hifi set is ontworpen met het ouderwetse, stijlvolle retro design , waardoor de plaatjes uit de 70er jaren toch net een stukje echter aanvoelen. Plaats eenvoudig uw cassette of LP-plaat in de stereo installatie en haal direct het ouderwetse gevoel weer terug in huis. Retro is weer helemaal in! Mocht u toch moderne muziek willen afspelen op uw vintage radio & stereo installatie dan is dat ook mogelijk natuurlijk. De meeste modellen hebben ook een DAB+ aansluiting en een Bluetooth aansluiting.

Vindt de hifi set die bij u past

Onze stereo en hifi sets komen in veel verschillende soorten en maten. Zoekt u ouderwets design met een houten afwerking dan heeft u hier meer dan genoeg keuze, maar ook moderne stereo sets zult u hier genoeg vinden. Bovendien moet u in uw besluit meenemen hoeveel verschillende functies u nodig heeft. Veel van onze stereo installaties hebben namelijk ook FM radio verbinding, DAB+ aansluiting en WiFi, waardoor ze multifunctioneel zijn, en u geen aparte apparatuur meer hoeft aan te schaffen. Ten slotte verkopen wij allerlei verschillende groottes, van compacte stereo apparatuur staande op een voet tot losstaande boxen met een receiver in het midden. Kijk gerust rond en zoek tot u de perfecte stereo vindt.

Naar boven