14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Broodtrommels & Snack boxes

Broodtrommels & snackboxen voordelig online kopen

Om op school ten allen tijde goed te kunnen leren, is het essentieel de hersens van belangrijke voedingsstoffen te voorzien. Het pauzehapje heeft daarom een belangrijke opdracht. Om ervoor te zorgen dat dit ook op lange dagen na meerdere uren nog vers en lekker is, is het de moeite waard een hoogwaardige broodtrommel te kopen. Je vindt die in ons lunchbox assortiment in moderne kleuren en indien gewenst met praktische vakjes om te sorteren.

Hoogwaardige lunchboxen in diverse uitvoeringen - deze modellen zijn verkrijgbaar

Eenvoudige lunchboxen beschikken over een ruim vak waarin je belegde boterhammen, stukjes fruit en groente naar believen kunt draperen. Enkele modellen hebben een inzetstuk dat zich er gemakkelijk laat uitnemen en reinigen. Bovendien kun je een broodtrommel met vakjes in een verschillend aantal kopen. Een lunchbox met vakjes krijg je bij ons met vier of zes verschillende segmenten. Bovendien bieden we je een broodtrommel voor kinderen in de set met een passende drinkfles. Zo is ook de vloeistofverzorging van je kind onderweg optimaal veilig gesteld. In enkele van onze exemplaren is in het midden een vak voor een kleine snack geïntegreerd.

Lunchbox kopen - deze eigenschappen zijn essentieel

Een lunchbox voor kinderen dient met een sterke behuizing vervaardigd te zijn. Solide en BPA-vrije kunststof is hiervoor een goede keuze. Die kan wat gezondheid betreft geen kwaad en is smaakneutraal, zodat de aroma's van de pauzehapjes altijd voortreffelijk behouden blijven. Daarnaast neemt de kunststof van een broodtrommel voor kinderen uit onze shop geen vreemde geuren aan.

Het is net zo belangrijk dat lunchboxen die van fruit zijn voorzien niet kunnen uitlopen. In ons assortiment bestel je een model met hoge dichtheid en dat van een praktische kliksluiting is voorzien. Een broodtrommel met vakjes biedt de mogelijkheid tot portioneren. Net zo belangrijk: onze lunchboxen zijn vaatwasserbestendig en laten zich zo gemakkelijk en hygiënisch reinigen.

Koopadvies broodtrommel: vind je wensmodel!

Wanneer je verschillende levensmiddelen in een lunchbox voor kinderen wilt verpakken, dan adviseren we een lunchbox met vakjes. Zo nemen de levensmiddelen niet de geur van de andere aan. Een compacte snackbox past ook in een kleine tas, als je met kind onderweg bent. Voor meisjes zijn er lunchboxen in passende gekleurde designs zoals roze of fel geel. Jongens verheugen zich bijvoorbeeld op een blauw of een groen exemplaar. Ben je op zoek naar een kindercadeau? Met onze broodtrommels vind je het. Koop broodtrommels en drinkflessen van bekende fabrikanten nu in de Electronic Star webshop!

Broodtrommels & lunchboxen FAQ

Wat is het beste materiaal bij een broodtrommel voor kinderen?

Het blinkt uit door degelijkheid, licht onderhoud en onbedenkelijk materiaal BPA-vrije kunststof - smaak- en geurneutraal - is zeer robuust en moeiteloos te reinigen.

Wat kost een broodtrommel met vakjes?

De prijs richt zich naar de grootte van de snackbox en het aantal vakjes. Let bij de keuze idealiter op een goede prijs-prestatie verhouding. De kwaliteit heeft vooral bij lunchboxen voor kinderen de hoogste prioriteit.

Welke lunchboxen zijn trendy?

Trendmodellen hebben een hoge kleurintensiteit en zijn speciaal voor kinderen van kindvriendelijke motieven voorzien. Bij boxen voor kinderen zijn dieren uit het bos, zeebewoners en space designs populair.
Naar boven